Gezondheidsaanbod Integra

Hier vind u alle informatie over het brede scala aan mogelijkheden dat gezondheidscentrum Integra u kan bieden.

Onder therapie is informatie te vinden over alle disciplines die werkzaam zijn in het gezondheiscentrum Integra. Fysiotherapie en manuele therapielogopedie, psychologie en diëtiek.

Onder training vindt u informatie over de beweegprogramma’s van Integra en de diverse trainingsmogelijkheden.

Onder persoonlijke ontwikkeling is informatie te vinden over de cursussen die Integra organiseert op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, groei en ontspanning, en over de mogelijkheden van individuele coaching.

Voor wie?

Integra is het gezondheidscentrum van Harlingen waar u naast de fysio- en manuele therapie terecht kunt voor psychologie, diëtiek, logopedie, psychomotorische therapie en orthopedagogie.

Vergoedingen

Het grootste aandeel van onze aanbod wordt vergoed door uw verzekeraar, afhankelijk van uw verzekering. Op gezondheidsaanbod staat per onderdeel een toelichting of neem contact op voor meer informatie.

Whatsapp

Gemakkelijk communiceren via Whatsapp? Sla dan hiervoor het telefoonnummer 06 45 66 23 39 op in uw telefoon en stuur een WhatsApp bericht en ontvang snel een reactie.

Onze werkwijze

Bij ons staat voorop dat u zich thuis voelt. Persoonlijke aandacht, individuele begeleiding en het op een prettige manier stimuleren van het benutten van uw eigen mogelijkheden vinden wij erg belangrijk.