Coaching

Als je vragen hebt en je vindt zelf het antwoord niet. Als je een andere baan wilt, maar je onderneemt geen actie. Als je het idee hebt dat er meer in zit, maar het komt er niet uit. Dan kan coaching het antwoord zijn.

Coaching bij Integra

Bij Integra wordt gekeken naar wat je al kunt en waarin je je kunt verbeteren, op gedrag en vaardigheidsniveau. Je hebt eigen hulpbronnen, alleen kun je deze op dit moment niet goed inzetten om jezelf te helpen bij een specifiek vraagstuk of probleem. Daarnaast is het belangrijk om te ontdekken wie je wilt zijn en wie je diep van binnen bent, je identiteit. Je weet wel waar je door gedreven wordt, maar je weet of voelt nog niet goed hoe dat er uit gaat zien.

Werkwijze

In een intake van een uur kijken we samen naar welke vragen je hebt, met welke problemen je zit en wat je wilt bereiken in het coachingstraject. Soms weet je niet precies wat je wilt bereiken en kom je daarachter gedurende het traject. De coach richt zich op de vragen die je beantwoordt wilt zien en zet samen met jou een ontwikkeltraject uit.

Kosten

Een coachingstraject varieert qua duur, meestal zit het aantal sessies tussen de 4 en de 16. De kosten van een sessie van een uur zijn € 60,50. Aan het eerste kennismakingsgesprek zijn geen kosten verbonden, dit gesprek is vrijblijvend.

Gezondheidsaanbod

Heeft u een vraag?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Wij helpen u graag!