Vacatures

Gezondheidscentrum Integra zoekt per direct een algemeen fysiotherapeut

VACATURE OMSCHRIJVING

Per september 2022 zijn wij op zoek naar een fysiotherapeut, met affiniteit met manuele therapie, sport en/of kinderen.

Je komt te werken in een Gezondheidscentrum vlakbij de Waddenzee, waarin meerdere disciplines samenwerken; fysiotherapeuten, psychologen, diëtisten, logopedisten en podologen.

Jij bent iemand die het fijn vindt om in een laagdrempelige, ambitieuze omgeving te werken. Ervaring is fijn, maar als je qua persoon bij ons past, is dat zeker net zo belangrijk.

Integra staat als gezondheidscentrum voor het “breed” kijken naar mensen. Wat is er lokaal, maar ook wat is er in de keten of in iemands leven aan de hand dat invloed kan hebben. Het aantal uren dat je komt werken is bespreekbaar. We vangen meestal aan met een tijdelijk dienstverband dat bij een positieve indruk omgezet zal worden in een vast contract.

Dienstverband kan ook voor minder of meer uren. Tijdelijk geldt voor het eerste contract, bij positieve indruk wordt dit een vast contract.

FUNCTIE EISEN

Minimale werkervaring: Starter Opleidingsniveau: hbo

Kwaliteitsregister: Keurmerk fysiotherapie Dienstverband: fulltime of parttime Contracttype: tijdelijk>vast contract

Gezondheidscentrum Integra zoekt per direct Kinderfysiotherapeut(e)

We zoeken een kinderfysiotherapeut die vanuit een brede, speelse en nieuwsgierige houding naar kind en gezin kijkt. Hij of zij wil zowel training geven aan onze kindergroepen als individueel kinderen zien.

Hij of zij voelt zich thuis in een ambitieus team dat nauw samenwerkt met verschillende disciplines. Dit zijn fysiotherapeuten (waaronder een collega kinderfysiotherapeute), logopedistes, kinderpsychologen en een diëtiste. Integra is een gezondheidscentrum dat zich kenmerkt door: idealisme, integraal werken, beweging en warmte.

Het betreft een contract van minimaal 8 tot maximaal 16 uur flexibel. Het contract is voor bepaalde tijd.  Er bestaat de mogelijkheid tot een vast dienstverband in de toekomst.

Graag je CV met motivatie mailen naar marjondouma@integrabeweegt.nl

 

Een open sollicitatie is altijd welkom en kun je sturen naar marjondouma@integrabeweegt.nl

Integra

Heeft u een vraag?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Wij helpen u graag!