_FX75464

Integra

Integra is het gezondheidscentrum van Harlingen waar u naast de fysio- en manuele therapie terecht kunt voor psychologie, diëtiek, logopedie, psychomotorische therapie en orthopedagogie. Ook als u wilt komen trainen bent u bij Integra aan het juiste adres. In onze moderne oefenruimtes worden diverse trainingen en beweegprogramma’s gegeven.

Integra kijkt naar de mens als totaal en alle aspecten die de gezondheid beinvloeden. In dit kader geven we bij Integra cursussen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Voor wie?

Integra is het gezondheidscentrum van Harlingen waar u naast de fysio- en manuele therapie terecht kunt voor psychologie, diëtiek, logopedie, psychomotorische therapie en orthopedagogie.

Vergoedingen

Het grootste aandeel van onze aanbod wordt vergoed door uw verzekeraar, afhankelijk van uw verzekering. Op gezondheidsaanbod staat per onderdeel een toelichting of neem contact op voor meer informatie.

Whatsapp

Gemakkelijk communiceren via Whatsapp? Sla dan hiervoor het telefoonnummer 06 45 66 23 39 op in uw telefoon en stuur een WhatsApp bericht en ontvang snel een reactie.

Onze werkwijze

Bij ons staat voorop dat u zich thuis voelt. Persoonlijke aandacht, individuele begeleiding en het op een prettige manier stimuleren van het benutten van uw eigen mogelijkheden vinden wij erg belangrijk.