Werkwijze

Bij Integra staat voorop dat u zich thuis voelt. Persoonlijke aandacht, individuele begeleiding en het op een prettige manier stimuleren van het benutten van uw eigen mogelijkheden vinden wij erg belangrijk. Ons betrokken team van erkende fysio- en manueel therapeuten heeft aandacht voor alle aspecten die uw gezondheid kunnen beïnvloeden.

Wanneer u met een specifieke klacht of vraag bij ons komt – van rugprobleem tot vochtophoping, van een onwillige knie tot herstel na een zware operatie – zoeken we samen met u naar de oorzaken en de optimale manier om u weer op een prettige manier in beweging te krijgen. Zo nodig kunnen we externe experts inschakelen of u goed doorverwijzen als wij niet direct iets voor u kunnen betekenen.

Naast de aandacht voor het lichamelijk welbevinden biedt Integra ook de mogelijkheid tot persoonlijke coaching en advies. Bijvoorbeeld gericht op het opbouwen van vertrouwen om weer prettig te bewegen en te functioneren in het dagelijks leven na een zware operatie of specifieke klacht.

Als u wilt weten of wij ook iets voor u kunnen betekenen, aarzel dan niet om ons te bellen of langs te komen in de praktijk. U kunt ook zonder verwijzing van uw huisarts bij ons terecht.

Intake met of zonder verwijzing

Vanaf 2006 is de fysiotherapeut direct toegankelijk, hetgeen betekent dat een verwijzing van een huisarts of specialist in de meeste gevallen noodzakelijk is. Mocht een verwijzing wel nodig zijn, dan zal daarom gevraagd worden.

Voordat we een intake kunnen inplannen worden uw NAW gegevens vastgelegd in uw electronisch dossier door de secretaresse. De intake is een soort kennismakingsgesprek waarin een onderzoek en/of test plaatsvindt. Het doel hierbij is om zo volledig mogelijk inzicht te krijgen in uw hulpvraag. Het is ons streven om aan het eind van dit eerste gesprek u inzicht te geven ver wat wij voor u kunnen betekenen. U krijgt uitleg over het behandelplan en de te verwachten behandelduur.

Als u een email-adres heeft doorgegeven ontvangt u na het maken van de intake een uitnodiging om in te loggen in ons digitale portaal. Hier staat een vragenlijst voor u klaar die de fysiotherapeut gebruikt in zijn/haar intake met u. Wij vragen u vriendelijk om deze voorafgaand aan uw intake digitaal in te vullen en retour te sturen.

Integra

Heeft u een vraag?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Wij helpen u graag!