Partners

Fys'Optima

Integra is ook aangesloten bij Fys’Optima.
Fys’Optima is een landelijke netwerkorganisatie van fysiotherapiepraktijken.

De doelstelling is middels samenwerking met zorgverzekeraars, patiëntenorganisaties en vertegenwoordigers van de beroepsgroep te komen tot optimale resultaten voor haar deelnemers.

Waarom kiest u als patiënt voor een praktijk aangesloten bij Fys’Optima? Omdat u de beste therapie wenst die op een effectieve en efficiente manier bijdraagt aan het verhelpen of stabiliseren van uw klacht. U stelt het op prijs dat de therapie in een prettige omgeving is. En misschien wel het meest belangrijke: vertrouwen in een fysiotherapeut die aandacht voor u heeft.

Voor meer informatie: www.fysoptima.nl

FysioNetwerk Nederland

Integra is aangesloten bij FysioNetwerk Nederland.
FysioNetwerk Nederland (FNN) is een landelijke organisatie van meer dan 80 fysiotherapiepraktijken die met elkaar samenwerken aan optimale fysiotherapeutische training, behandeling en begeleiding. Door samenwerking sterk!

Wij staan voor:
• Transparante individuele fysiotherapie naar hedendaagse inzichten;
• Goede informatievoorziening;
• Heldere therapie- en trainingsopbouw;
• Professionele ondersteuning om begeleidende training voor u in de thuissituatie mogelijk te maken (o.a. middels ons FysioWorkout systeem);
• Speciale trainingsprogramma’s voor bijvoorbeeld Rugklachten, Nekklachten, Diabetes en COPD;
• Ontwikkeling: FysioNetwerk blijft de relevante ontwikkelingen in het vakgebied van de fysiotherapie uiteraard op de voet volgen. Behandelmethodes worden aangepast indien nieuwe inzichten daar aanleiding toe geven.

Uiteraard is elk individu en elke patiënt uniek. Kookboekfysiotherapie is dus onmogelijk. De fysiotherapie en training zal altijd voor u op maat worden gemaakt.

U ziet het, bij een FysioNetwerk praktijk zit u goed!
Voor meer informatie: www.fysio-netwerk.nl

Integra

Heeft u een vraag?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Wij helpen u graag!