B-E-St by JeeCee

Bio Energie Stimulatie

B-E-St staat voor Bio Energie Stimulatie en is een apparaat dat voor een snelle pijnvermindering en herstel van letsel zorgt. Het toestel is in België ontwikkeld en werkt met microcurrent: een stroomvorm die het genezingsproces van beschadigde cellen versnelt. Heeft u last heeft van een van de volgende klachten of blessures? Dan zouden we bij een behandeling het B-E-St by JeeCee-apparaat kunnen gebruiken.

Toepassingen
De toepassingsmogelijkheden voor B-E-St zijn ontzettend uitgebreid. De therapeutische werking, voor de behandeling van pees- en spierletsels en acute en chronische pijn, is echter de belangrijkste. Overige toepassingsmogelijkheden zijn:

  • lage rugklachten;
  • nekklachten;
  • schouderklachten;
  • herstel na operatie;
  • liesblessures;
  • knieblessures;
  • achillespeesblessures.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Staat uw klacht er niet bij? Vraag vrijblijvend advies aan uw therapeut.

Wat is het effect van B-E-St?

Het B-E-St apparaat heeft bewezen de beste behandeling te zijn om het ATP-niveau in ons lichaam (de chemische basis van alle levende cellen) te verhogen. Met een behandeling kan het ATP-niveau met wel 500-800% toenemen! Dat zorgt er uiteindelijk voor dat pijn in uw lichaam snel vermindert en u sneller van letsel herstelt.

Tijdens een behandeling met het B-E-St apparaat kan het effect van de behandeling gevolgd worden. Het toestel geeft namelijk actuele informatie over de bio-elektrische toestand van de behandelde lichaamszone. Daardoor kan uw therapeut de bahandeling waar nodig aanpassen.

Meer informatie gewenst? Wij staan u graag te woord aan de balie. Ook kunt u bellen of mailen: 0517-431789 info@integrabeweegt.nl

Voor meer informatie over B-E-St by JeeCee kunt u ook kijken op http://www.best-by-jeecee.com/nl/