Update Coronacrisis 30-06-2020

Alle trainingen gaan vanaf 1 juli weer van start

Spelregels voor sport in het kort 

  • Per 1 juli is zowel binnen- als buitensport weer toegestaan. Er mag weer binnen worden gesport door alle doelgroepen in alle takken van sport. 
  • Voorafgaand en na afloop van de sportbeoefening dienen sporters van 19 jaar en ouder wél 1,5 meter afstand tot elkaar te houden, waaronder in de kleedkamers en in de wachtruimte 
  • Kleedruimtes en toilet- en douchevoorzieningen zijn weer open. 

De kleedruimtes en douches zijn vanaf 1 juli weer te gebruiken.

In de kleedkamers en douches moet altijd 1,5 meter afstand worden gehanteerd. Om deze afstand te kunnen waarborgen mogen er maximaal 6 personen tegelijkertijd aanwezig zijn in de kleedkamer.

Wij vragen iedereen zoveel mogelijk thuis om te kleden en te douchen. 

Omdat het aantal personen wat tegelijkertijd gebruik kan maken van kleedkamers en douches beperkt is, kan niet iedereen tegelijkertijd gebruik maken van kleedruimtes en douches. Doe dit dus alleen als het niet anders kan. Ook wanneer je gebruik maakt van de kleedruimtes en douches word je gevraagd,na het einde van de training, zo snel als mogelijk is, het gebouw te verlaten om ruimte te maken voor de volgende groep.

 

Alle trainingen gaan vanaf 1 juli weer van start

Hierbij moet 1,5 meter afstand in acht worden genomen. De groepslessen zullen binnen in de zaal worden gegeven, in overleg buiten.

Er geldt een aangepast rooster voor groepen. De grootte van de groepen is 

overdag, kleiner dan voorheen. Indien er onvoldoende ruimte is om u in te plannen, dan worden, waar mogelijk, extra lessen toegevoegd. Zo is er voldoende plek voor iedereen. 

Alle groepslessen duren 55 minuten. Tussen de lessen zit een pauze van 5 minuten. Na de les is er tijd om materialen schoon te maken en het gebouw te verlaten voordat de volgende groep komt. 

We krijgen vragen over hoe we omgaan met het Corona-virus binnen onze praktijk. Uw zorg is begrijpelijk, gezien het fysieke contact tijdens de behandeling.

We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen op onze homepage en facebook

We volgen de adviezen van het RIVM, die als volgt zijn:
• Was uw handen regelmatig
• Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog
• Gebruik papieren zakdoekjes
Daarnaast hanteren wij de volgende extra maatregelen:
• Wij zullen u niet de hand schudden. Lichamelijk onderzoek en behandeling zal wel uitgevoerd worden. Omdat handen de grootste besmettingsbron zijn, proberen we op deze manier het risico te verlagen.
We vragen u, als u zich niet lekker voelt, niet naar de praktijk te komen. We behandelen binnen onze praktijk verschillende kwetsbare doelgroepen. U kunt zich telefonisch, per mail of whatsapp afmelden. Doe dit het liefst zo snel mogelijk.
Wij hopen op uw begrip!
Mocht u nog vragen hebben, dan verwijzen wij u graag naar de website van het RIVM: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden.

Actueel