Werkwijze

Bij ons staat voorop dat u zich thuis voelt. Persoonlijke aandacht, individuele begeleiding en het op een prettige manier stimuleren van het benutten van uw eigen mogelijkheden vinden wij erg belangrijk. Ons betrokken team van erkende fysio- en manueel therapeuten heeft aandacht voor alle aspecten die uw gezondheid kunnen beïnvloeden.

Wanneer u met een specifieke klacht of vraag bij ons komt – van rugprobleem tot vochtophoping, van een onwillige knie tot herstel na een zware operatie – zoeken we samen met u naar de oorzaken en de optimale manier om u weer op een prettige manier in beweging te krijgen. Zo nodig kunnen we externe experts inschakelen of u goed doorverwijzen als wij niet direct iets voor u kunnen betekenen.

Integra vindt het belangrijk dat u in een prettige omgeving kunt sporten. Integra biedt u dan ook zowel de mogelijkheid aan om begeleid te sporten als zelfstandig vrij te trainen.

Als u wilt weten of wij ook iets voor u kunnen betekenen, aarzel dan niet om ons te bellen of langs te komen in ons centrum. U kunt ook zonder verwijzing van uw huisarts bij ons terecht.

Naast de aandacht voor het lichamelijk welbevinden biedt Integra ook de mogelijkheid tot persoonlijke coaching en advies. Bijvoorbeeld gericht op het opbouwen van vertrouwen om weer prettig te bewegen en te functioneren in het dagelijks leven na een zware operatie of specifieke klacht.

Integra

Heeft u een vraag?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Wij helpen u graag!