Relatieopstelling 20 januari 2018

Categorie: Algemeen
02-01-2018

Een relatieopstelling kan diepere inzichten geven want soms kom je er samen niet uit. Er is een steeds terugkerend probleem wat maar niet wil oplossen. Er zijn patronen in jullie relatie ontstaan die jullie niet verder brengen. Met relatieopstellingen onderzoeken we de diepere mechanismen, de patronen, die we allemaal maar al te goed kennen. De pijn, woede en het verdriet die omhoog komen in onze meest intieme relaties. We kunnen de ander vaak niet echt meer zien voor wie hij of zij is. Want we zijn innerlijk dan te verbonden met onze eigen verhalen die in ons hoofd rondgaan. Welke vaak te maken hebben met ons eigen familie systeem van herkomst. De conflicten die zich afspelen in ons dagelijks leven, worden vaak ook gevoed door bewuste of onbewuste conflicten uit ons verleden.

NAAR JEZELF KIJKEN

Het is belangrijk om naar binnen te blijven kijken, hoe moeilijk dat soms ook is. We beschuldigen namelijk makkelijker de ander. Maar we weten ook het ligt namelijk nooit echt helemaal aan de ander. We maken vaak de ander verantwoordelijk voor ons gemis, onze niet vervulde behoeften, die we als kind niet vervuld hebben gekregen. Maar zo heeft iedereen pijnstukken in zich. We kunnen namelijk last hebben van loyaliteit en verstrikkingen in het familieveld waar we soms zonder het te weten in vast zitten.

SAMEN IN VERANDERING

We gaan met behulp van relatieopstellingen onze diepere emotionele blokkades, patronen en communicatie onderzoeken. Dit zullen we doen op een zeer veilige manier. We zullen op geen enkele manier werken met voor naaktheid dan ook in de groep. Het is echt een reis die je samen maakt. We zullen naast de opstellingen, theorie bespreken over communicatie in relaties en ook enige contact en communicatie oefeningen doen met je eigen partner natuurlijk.

voor alle stellen die zich in een gecommitteerde relatie bevinden. Iedereen die echt wil werken aan de liefde in zijn of haar leven en bereid is zichzelf kwetsbaar op te stellen. We hebben plek voor 4 stellen maximaal, dus wees er snel bij.

Aanmelden? klik hier: https://www.integrabeweegt.nl/aanmelden