Update Corona 1-10-2020

Categorie: Algemeen
18-10-2020

Vanaf 1 oktober 2020 zijn de corona maatregelen weer aangescherpt. Er is een dringend advies vanuit de overheid voor het dragen van een mondkapje in publieke ruimtes. Naar aanleiding hiervan vragen wij u dit, bij het binnengaan van onze praktijk, ook te doen. Hoe zorgvuldiger we hier met zijn allen mee omgaan, hoe kleiner de kans op een eventuele besmetting.

In de behandelruimte dragen zowel de fysiotherapeut als u zelf u mondkapje zolang u binnen de 1,5 meter van elkaar bent. In de oefenzaal is het dragen van een mondkapje niet nodig zolang de 1,5 meter gehouden kan worden.

Voor zorgverleners, waar ook de fysiotherapie onder valt, zijn geen extra maatregelen afgekondigd. Dat betekent dat wij patiënten kunnen blijven behandelen, vanzelfsprekend met inachtneming van alle voorzorgsmaatregelen die al gelden. 

Hier nogmaals de al geldende voorzorgsmaatregelen op een rij:

– desinfecteer uw handen bij binnenkomst;
– neem uw eigen handdoek mee;
– gebruik het toilet alleen in uiterste noodzaak;
– hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog;
– houd 1,5 meter afstand van elkaar;
– geef geen handen;
– voorkom contact tussen uw handen en uw gezicht;
– kom alleen (is de afspraak voor uw kind is, dan natuurlijk met z’n tweeën, maar laat andere kinderen thuis);
– kom precies op tijd (maximaal 5 minuten voor de afspraak) binnen.

Tot slot: Heeft u of iemand in uw huishouden last van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts dan vragen wij u thuis te blijven en uw afspraak te annuleren. Kinderen tot 6 jaar die verkouden zijn (en geen koorts hebben), mogen wel naar de praktijk komen.

Bedankt voor uw begrip.


Volgend bericht:
Vorig bericht: